/  
VELA SHAPE II
Secretul slăbirii și combaterii celulitei cu VelaShape constă în:
• radiofrecvență
• infraroșu
• vacuum
• role mecanice
Aceste facilități oferă în peste 90% din cazuri rezultate de slăbire cu mai mult de 1 cm încă de la prima ședință, în funcție de zona tratată. Iar pe lângă remodelare corporală și reducere a celulitei, indiferent de gradul acesteia, tratamentele cu VelaShape oferă implicit o tonifiere a suprafeței tratate, o îmbunătățire a calității pielii și cel mai important, o reducere a fenomenului de piele lăsată (flască). De aceea, foarte multe persoane care au apelat la un regim drastic de slăbire sau la o intervenție chirurgicală de slăbire, își completează de cele mai multe ori acțiunile prin tratamente cu VelaShape, tocmai pentru beneficiile legate de întinderea și catifelarea pielii, astfel încât rezultatul slăbirii să se producă la cel mai înalt nivel atât la exterior, cât și la interior.
 
VelaShape II - Reducere circumferinta - Tratament anticelulitic
VelaShape II echipamentul NR. 1 in reducerea circumferintei si tratament anticelulitic.

A venit vara si vrei sa arati perfect la plaja in costumul de baie? Nu-ti face probleme, acum exista solutia pentru a scapa de 1 pana la 7 cm in doar 4 sedinte de tratament.

Noul aparat VelaShape II care foloseste tehnologia elōs, combinaţia dintre Radiofrecvenţa Bi-Polară (RF), Energia Luminii Infraroşii, plus Masaj Mecanic şi Vacuum este solutia perfecta!

Acest tratament este eficient tocmai datorita combinaţiei dintre lumina infraroşie şi energia RF care încălzesc foarte precis ţesuturile dermei şi hipodermei înăuntrul zonei de tratament. Încălzirea precisă asigură un tratament sigur, eficient şi rapid fără timp de recuperare. Vacuumul şi rolele speciale destinate masajului mecanic, netezesc pielea pentru a facilita transmiterea sigură şi eficientă a energiei termice. Rezultatul imediat este îmbunătăţirea metabolismului energiei stocate în piele, accelerarea drenajul limfatic şi micşorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase, şi astfel reducerea stratul de grăsime.

Zonele care se pot trata sunt: abdomen, fese, coapse, brate.

Rezultatele unui studiu recent arata:

• 7.3 cm - reducerea circumferentiala
• 2.5 cm - reducere pe fiecare coapsa
• 2.3 cm - reducere in zona fesiera
Majoritatea pacientilor au considerat tratamentul usor, fara durere 60% au prezentat o imbunatatire a texturii pielii.
 
TARIFE VELA SHAPE II
ABDOMEN - 150 LEI (aprox. 15 min)
ABDOMEN si TALIE - 200 LEI (aprox. 20 min)
GAMBE - 150 LEI (aprox. 15 min)
FESE - 150 LEI (aprox. 15 min)
BRATE - 150 LEI (aprox. 15 min)
COAPSE - 250 LEI (aprox. 45 min)
OFERTA ABONAMENT - 5 SEDINTE + 1 GRATUITA
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry