/  
UN APARAT REVOLUTIONAR PENTRU UN TRATAMENT EFICIENT
Doresti sa pierzi din greutate dar nu iti permiti un trainer si un nutritionist personal? Poate parea incredibil dar Ultratone poate avea rezultate vizibile in doar 30 minute!! Daca epuizantele exercitii de la sala si dieta drastica nu mai au efect, incerca Futura Pro!!

Ultratone a creat un SISTEM revolutionar care foloseste un impuls foarte apropiat de cel biologic si care remodeleza si intinereste nu doar corpul ci si fata. In salon veti sta si va veti relaxa in timp ce aparatul va lucra pentru dv. Mai mult, operatorii vor crea un “Pan de Tratament” in conformitate cu caracteristicile biologice personale.

Aparatul combina Microcurentul, ultrasunetele, unde si impulsuri de diferite amplitudini si frecvente, foarte apropiate de cele biologice pentru stimularea, tonifierea si intinerirea diverselor zone.


Acesta este un aparat pentru terapii de estetica faciala si corpoarala care foloseste cel mai revolutionar concept: SISTEMUL DE STIMULARE BIOPTICA, sistem in care sunt combinate proprietatile energizante si cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea data de curentul electric, cu microcurentul pentru reintinerire si cu transmiterea ultrasunetelor.
Toate acestea pentru o completa remodelare si reintinerire a corpului!Ca si tratamente propuse de FUTURA PRO avem:

1.Tratamente corpoarale cu efect de scadere in centimetri printr-o tonifiere profunda a musculaturii.
2.Reducerea cantitatii de grasimi din corp fapt ce duce atat la o scadere in centimetri cat si o scadere in kg.
3.Reducerea celulitei, in urma acestei terapii se poate ajunge la o eliminare a celulitei in proportie de 75-76% a celulitei din corp.
4.Program de fitness.
5.Tonifiere musculara.
6.Sport.
7.Controlul durerii si recuperare.
8.Relaxare.
9.Post-natal

Cercetarile in domeniu facute in ultimii ani au demonstrat faptul ca imbinarea microcurentilor electrolipolitici cu ultrasunetele au efecte foarte bune nu numai pentru tonifierea musculaturii dar si pentru tratarea celulitei, a retentiei de apa si a pielii lasate.

Ultrasunetele distrug membranele adipocitelor, favorizand actiunea curentului electrolipolitic, tot acest proces ducand la intensificarea metabolismului intracelular. Electrolipoliza este un tip de electroterapie care poate actiona asupra depozitelor localizate de grasime si asupra celulitei.

Variatia de presiune care se produce la trecerea ultrasunetelor determina o crestere a permeabilitatii membranelor celulelor adipoase, facilitand actiunea micro-curentilor asupra grasimilor si lichidelor acumulate in celule si favorizand eliminarea acestora.

Trecerea ultrasunetelor prin tesuturile moi determina o crestere a temperaturii si implicit a reactiilor metabolice, adica o dizolvare mai rapida a celulelor grase.

Electrostimularea combinata cu ultrasunete determina o crestere a circulatiei sanguine si a gradului de oxigenare a zonei tratate, folosirea acestui tip de tratament ducand la rezultate vizibile in tratarea tesutului adipos si a celulitei, tonificand pielea si muschii.

Undele produse de catre aparatul de electro-sono-stimulare s-au dovedit a fi folositoare in rezolvarea cauzei si nu a efectului, pentru ca frecventele diferite cu care se lucreaza stimuleaza microcirculatia locala si determina o crestere a reactiilor metabolice la nivelul celulei care determina un consum mai bun al grasimilor din celule.
Mai mult, aceste unde stimuleaza producerea de collagen, determinand o imbunatatire a elasticitatii dermului, tonifiind pielea, eliminand depozitele de acizi grasi accumulate in celulele adipoase. Aceasta determina o reducere a volumului si numarului adipocitelor, si nu in ultimul rand eliminarea toxinelor din celule.

STIMULARE FACIALA

Inca din 1963, cand, echipa Ultratone a lansat primul produs de stimulare faciala, a existat preocuparea pentru crearea de aparate anti-imbatranire, lifting si tonifiere. Pornind de la aceste cercetari, principiul de tonifiere a muschilor faciali a fost folosit atat in domeniul cosmeticii cat si al medicinei recuperatorii (paralizii faciale).

Rezultatele cercetarilor medicale si stiintifice au permis producatorilor aparatelor Ultratone sa imbunatateasca tratamentele faciale folosind frecvente si timpi de contractie mai apropiati de cei ai corpului.

Rezultatele cercetarilor au stabilit ca electro-stimularea conform parametrilor Ultratone (intre 1/7/10 HZ si 100 Hz – 18, 19, 20, 21, 22) accelereaza repararea tesuturilor si mareste viteza sangelui.

De asemenea, diversele programe derulate de Ultratone reduce liniile fine prin migrarea colagenului in anumite zone, accelereaza intinerirea pielii, elimina toxinele prin dubla actiune de imbunatatire a circulatiei si reducerea bacteriilor.

Pentru regenerarea tuturor tipurile de piele este demonstrat ca stimularea electrica accelereaza refacerea tesuturilor si regenerarea celulelor cu pana 60%.

Cele mai bune rezultate in regenerarea tesuturilor vor fi obtinute prin activarea unei unde de 50Hz. Undele de 10 Hz stimuleaza circulatia si usoara oxigenare a fibrelor.
Programe pentru fata:

- lifting non-chirurgical
- tonifierea musculara
- tonifierea pielii
- drenaj limfatic
- reducerea ridurilor
- masaje pentru circulatie si hidratare

1 SEDINTA FUTURA PRO (30 MIN) - 60 RON
7 SEDINTE (slabire garantata-45 min)- 500 RON
10 sedinte - 500 RON
14 SEDINTE (slabire garantata) - 800 RON
Cavitatie - 90 RON
Masaj bioenergetic - 30 RON (15 min)
Ultasunete pentru fata cu fiola - 45 RON (15 min)
Futura Pro - lifting/biostimulare faciala-40 RON (15 min)
Microcurenti pentru fata cu fiola - 45 RON (15 min)
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry