/  
STIINTA IN SERVICIUL FRUMUSETII - IMPORTANTA TRATAMENTELOR FACIALE
Un aspect important din viata noastra care ne poate ajuta sa ne regasim increderea in sine este atentia pe care o acordam ingrijirilor faciale.

GUINOT,expertul tratamentelor de infrumusetare
Misiunea Guinot este de a oferi tot ce este mai buna femeilor.Astfel,produsele de tratament Guinot sunt formulate pe baza celor mai buni ingredienti activi,in concentratie optima reinnoiti in permanenta odata cu procesul stiintific.
.

Guinot Tratament hydradermie dubla ionizare – terapie de infrumusetare 160 ron
Guinot Tratament hydradermie Jeunesse – terapie de intinerire 200 ron
Guinot Tratament hydradermie LIFT - antirid 250 ron
Guinot Tratament Hydradermie de Lux 295 ron
Guinot Tratament Liftosome – reda fermitatea pielii si netezeste trasaturile 185 ron
Guinot Tratament Hydra Peeling – reinoire celulara, depigmentare 200 ron
Guinot Tratament Aromatic – concentrate de plante si uleiuri esentiale 160 ron
Intraceuticals – anti-rid cu oxigen hiperbaric 350-400 ron
 
NOU! TATUAJE PENTRU SPRANCENE
Sprancenele au un rol deosebit de important in simetria fetei. Reprezinta singurul loc unde "putem umbla" mai usor si modifica asa cum dorim. Tot sprancenele sunt cele care pot reda o multime de stari si sentimente: de la bucurie si mirare pana la furie si nemultumire, fiind stiut faptul ca acolo sunt concentrati cei mai multi muschi ai fetei.
Procedeul de tatuare se efectueaza in conditii de igiena maxima. Aparatul este de ultima generatie, nu doare, nu face zgomot. Pigmentii sunt naturali, testati dermatologic. Ustensilele sunt sterile iar consumabilele (acele) sunt de unica folosinta. Se foloseste o solutie de lidocaina pentru anestezie locala. Tatuajul nu produce efecte secundare si nu afecteaza firele de par existente. Este un procedeu de colorare a pielii cu pigmenti care se introduc in straturile superioare ale epidermei (fara a atinge straturile vascularizate) si raman in piele o perioada de 2-5 ani.
Forma si culoarea le stabilesc dupa ce stau de vorba cu clienta si ii desenez din creion diferite forme ce cred ca i s-ar potrivi cu forma fetei, culoarea ochilor, parul si personalitatea.
Cand este recomandat un tatuaj semi-permanent?
1. Cand au devenit prea rare sau forma lor nu mai este cea pe care ti-o doresti.
2. Cand sunt prea deschise la culoare sau foarte putin vizibile
3. Cand ai semne sau cicatrice
4. Cand te-ai saturat sa le tot desenezi in fiecare dimineata
5. Cand vrei sa arati bine in orice moment al zilei.

Dupa ce v-ati facut un tatuaj de sprancene, tot ce aveti de facut este sa pensati ce este in afara tatuajului, dupa forma data. Nu mai exista riscuri sa gresiti.

Tatuajul sprancenelor este o necesitate, nu un moft.

PRET: 700 RON (este inclus acul de tatuaj si o intretinere)
 
NOU! TATUAJUL BUZELOR!
Daca doresti buze frumos conturate, ori daca vrei sa le maresti putin volumul, atunci solutia este machiajul semi-permanent.

Prin redesenarea conturului buzelor folosind metoda machiajului semipermanent iregularitatile sunt usor ascunse, marirea sau micsorarea buzei realizandu-se cu usurinta.

Folosita cu mare succes in cosmetica este o metoda de tatuare a pielii cu pigmenti cosmetici care, printr-o tehnica speciala, se introduc in straturile superioare ale epidermei si care raman in piele o perioada de timp.

Tehnica speciala utilizata in machiajul semipermanent mai este cunoscuta si ca "micro-pigmentare” sau tatuaj cosmetic. Se realizeaza pentru conturarea si colorarea partiala sau totala a buzelor.Este un "inventator de timp" si un "salvator de bani": nu numai ca dimineata iti lasa mai mult timp dar te scuteste de cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiaj.
 
OFERTE SPECIALE LUNA IUNIE
 
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry