/  
ALEGE UNA DINTRE CELE MAI SIGURE SOLUTII IMPOTRIVA CELULITEI
La asta visam toate!!! Fiecare femeie, indiferent de forma corpului stie: tratarea celulitei este o provocare. Astazi, cu tehnologia revolutionara TECHNI SPA, totul este posibil.

Acest tratament de inalta tehnologie este o veritabila solutie la problemele legate de slabit si va permite modelarea corpului si scaderea in kilograme rapid si fara efort.

Efectele tratamentului:

Spargerea celulitei
In timpul aplicarii manipolului, pielea este aspirata formand pliuri cutanate. Deplesarea manipolului realizeaza un masaj de rulare-palpare. Datorita gelurilor din tratament, miscarile se fac cu blandete pentru confortul dumneavoastra.

Topirea celulitei
Datorita curentului galvanic si gelurilor ionizabile este favorizata penetrarea in profunzime a activilor de slabit, pentru a “topi” biologic celulita.

Stimulare musculara
Curentul de stimulare actioneaza musculatura pentru a arde grăsimile şi pentru a creşte micro-circulaţia sanguină
şi limfatică.

Drenarea toxinelor
Ca si gimnastica pasiva,stimularea musculara permite antrenarea fiecarui muschi individual. Acest tratament tonifica tesuturile in profunzime favorizand eliminarea grasimilor si toxinelor.Dublu “Efect de Slăbire”
Cum să slăbim mai bine şi mai repede
O siluetă zvelta, o piele tonică, un trup ferm... visul oricărei femei! Astăzi, graţie tehnologiei revoluţionare, TechniSPA, este posibil! Acest tratament de înaltă tehnologie constituie o soluţie veritabilă pentru problemele de slăbire şi permite pierderea rapidă şi orientată potrivit dorinţei dumneavoastră.
Asocierea unică în lume a 3 tehnici de slăbire
Ioni-masaj, manipolul de masaj brevetat, asociază, pentru prima oară în lume, trei acţiuni sinestezice, într-o singură mişcare, pentru o eficienţă sporită împotriva celulitei. Rezultatele sunt instantanee, încă de la primele şedinţe: efectul pielii cu aspect de coaja de portocala este estompat, pielea este liftată, corpul este mai ferm şi tonifiat.


 
PRETURI
Preturi TECHNI SPA ADVANCED SYSTEM!
150 RON (sedinta 35 minute)
10 SEDINTE - 1100 RON
20 SEDINTE - 2000 RON

 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry