/  
RELAXARE, BUNASTARE
Serviciile de bronzare moderne ofera mult mai multe avantaje decat doar siguranta, datorita expunerii la razele controlate. Bronzul obtinut la aparatele de bronzare este mai placut decat la soarele arzator, si mai sigur. Placerea bronzatului la solar este ca permite o expunere completa, permite un bronz mai uniform, mai auriu decat o bronzare la soarele natural.

Daca folosesti solarul in vederea pregatirii pielii pentru o vacanta la soare, este totusi recomandabil sa folosesti lotiuni protectoare.

Soarele nu este cea mai importanta sursa de vitamina D3, dar mentine strictul necesar in corp. Solarul foloseste o cantitate mica de UVB si este in acelasi timp responsabil de producerea si reglajul nivelului de vitamina D.


 
PRETURI:
1 fisa (3 minute): 5 RON  
PRODUSE DE ACCELERARE A BRONZULUI
Pentru un bronz perfect, centrul nostru va pune la dispozitie cateva produse de accelerare a bronzului. Le gasiti sub forma de pliculete, si se pot folosi foarte usor inainte de orice sedinta la solar.


Glamour - Efect intens de regenerare si hidratare pentru un LOOK SEXY
Emulsie regeneratoare pentru solar. Bogata in unt de cacao, ulei de cocos, unt de shea, glicerina si cupru crema regenereaza lipostructura epidermei si catifeleaza pielea asigurand un bronz frumos.Intensifica si accentueaza culoarea bronzului asigurand pielii dumneavoastra un farmec exceptional - efectul glamour.

Black Bronzer
- O noua generatie de cosmetice pentru solar
- Patru Diamante pentru un bronz inchis
- Bronz perfect si intens
- 20 autobronzanti
- O noua generatie de acceleratori numita Melanogen
- Hidratare intensa
- Continut ridicat de cofeina si colagen pentru piele ferma
- Vitamina E
- Aroma tropicala
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry