/  
SALINA
Cine nu a auzit de beneficiile salinelor?

Mii de bolnavi sau doar turisti curiosi se abat an de an prin minele de sare, dornici sa respire aerul tare din galeriile amenajate special pentru ei. Este una dintre multele utilitati ale zacamintelor de sare pentru care Romania este vestita in lume.

Salinei Praid datează încă din epoca romană. În documentele scrise sunt amintite patru excavaţii de suprafaţă de „tip amfiteatru”, precum şi cărămizi cu inscripţia „LVM” (Legio V. Macedonica). În timpul sezonului de vară, numărul persoanelor care vizitează mina şi a bolnavilor care se tratează aici ajunge până la de 2500-3000 într-o singură zi.

Prima camera de sare a fost construita de Iosif Kormos Încă din prima zi, devenii au dat năvală în camera unde îşi pot astâmpăra bolile de plămâni. O asemenea camera de sare este ca o solnita uriasa, care atrage prin puritatea aerului, ea oferind intocmai conditiile de microclimat dintr-o salina naturala. Speleoterapia inseamna practic inhalarea aerului benefic, foarte util in cazul bolilor cailor respiratorii.

Pe lângă efectele benefice asupra sănătăţii, salina artificială duce şi la economii însemnate, pentru că amatorii de cure nu mai plătesc bani pentru transport, cazare şi masă, ca în cazul tratamentelor cu aerosoli într-o salină clasică.

 
Preturi salina Anna SPA
Abonament salina ( 10 sedinte) – copii -50 Ron / adulti – 100 Ron

Salina (1h) – Copii – 6 Ron / Adulti – 13 Ron
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry