/  
PRESOTERAPIA
Ce este presoterapia?
Este o metoda relativ noua, care se face prin drenaj limfatic. Foloseste o tehnologie avansata, atat pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic, cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, retinerea de apa. Este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate deosebite in slabire.

Cum functioneaza presoterapia?
Aceasta metoda se bazeaza pe niste pantaloni care au cinci camere. Se umfla separat fiecare camera in parte, pornindu-se de la degetele picioarelor in sus pana la nivelul bustului (glezna, genunchii, zona fesiera, abdomenul si bratele).
Nu este recomandata persoanelor claustrofobe, datorita efectului de presare care este puternic, dar reglabil. Ce zone pot fi lucrate cu ajutorul acestei metode? Este strict pentru zona picioarelor, de la degetele picioarelor pana la muschii fesieri, zona abdominala si a bratelor. Care sunt efectele metodei si cata valabilitate au ele?
Efectele imediate sunt cele ale unui drenaj limfatic clasic, cu o scadere mica in centimetri (cel mult 2 cm) si iesirea la toaleta pentru eliminarea toxinelor. Despre efecte de lunga durata nu se poate vorbi, deoarece doar singura presoterapia nu va va ajuta sa slabiti. Insa, in combinatie cu electrostimularea sau biostimularea poate avea efecte spectaculoase, combatand eficient si celulita.

Cat se slabeste in urma acestui tratament?
La nici o metoda nu se slabeste in kilograme, ci in centimetri, dar numai cu ajutorul presoterapiei combinata cu electrostimularea. Nu creeaza dependenta, iar la intreruperea tratamentului nu va veti confrunta cu ingrasarea subita partilor tratate. Este o chestiune de intretinere, la fel ca alte tratamente cosmetice.

Care sunt contraindicatiile acestei metode?
La presoterapie nu exista contraindicatii. In privinta precautiilor care trebuie luate in cazul altor metode inainte sau dupa urmarea acestora, in cazul tratamentului de fata nu este nevoie de asa ceva, deoarece este cea mai non-nociva metoda de slabit.

De asemenea, este chiar recomandat ca acest tratament de presoterapie sa fie efectuat in paralel cu cel de electrostimulare la care, de exemplu, dupa cateva sedinte se slabeste in centimetri.

Dupa o sedinta de electrostimulare este chiar indicat sa te relaxezi cu ajutorul uneia de presoterapie. Acest tratament se poate combina si cu sportul pentru a va mentine siuleta dobandita.

PRETURI:


1 SEDINTA (35 MIN) - 55 RON
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry