/  
PISCINA

Este o alegere ideala daca vrei sa iti petreci zilele insorite de vara intr-o atmosfera de vacanta, cocktail-uri gustoase, armonie si muzica ambientala, o adevarata oaza de liniste si relaxare ce te va scoate din monotonia orasului.

Asadar, piscina este locul ideal in care te poti relaxa, copiii de asemenea vin cu drag si le place enorm de mult sa aiba parte de o balaceala.

Copiii şi persoanele sedentare ar trebui să beneficieze si ele de efectele benefice ale apei, si sa isi faca un obicei de a avea des contact cu apa si de a face miscare in piscina, sau chiar si in sala de fitness.
 
CURSURI DE INOT PENTRU COPII SI ADULTI
INOTUL - MAI MULT DECAT UN SPORT

Nu vă trebuie echipamente sofisticate, abilităţi deosebite ori antrenamente dificile. Înotul este un sport pe care oricine îl poate practica, indiferent de varstă. Din păcate, majoritatea oamenilor îşi amintesc de înot doar în concediu, la mare, uitand cât de benefic este acesta pentru sănătatea corpului.

La AnnaSPA un profesor specializat vă va oferi ocazia să descoperiţi un sport care, pe lângă efectele benefice asupra aparatului cardio-vascular sau aparatului respirator, vă va oferi o conditie fizică de invidiat si un tonus excelent.

Beneficiile acestui sport, mai ales pentru copii:
• O imunitate pe care copii o dobandesc prin acest sport;
• Cresterea inteligenţei emoţionale, a capacităţii de concentrare;
• Dezvoltă o pasiune pentru diferitele sporturi practicate în apă ;
• Înotul la o varstă fragedă dezvoltă încrederea în sine şi spiritul de independenţă;
• Dezvolta aparatul cardiovascular si respirator;
• Stimuleaza pofta de mâncare şi oferă un somn liniştitor.
• Previne astmul.

Acest sport conduce la dezvoltarea armonioasă a copiilor şi constituie o alternativă la modul traditional de abordare al creşterii şi educării.

PROGRAM CURSURI INOT
LUNI - 13.00 - 20.00
MARTI - 15.00 - 18.00
MIERCURI - 13.00 - 17.00
JOI - 15.00 - 18.00
VINERI - 14.00 - 17.00

PE PARCURSUL DESFASURARII CURSURILOR DE INOT, ACCESUL IN BAZIN NU ESTE PERMIS.
 
PRETURI
Dus si bazin (adulti) – 20 Ron/pers
Dus si bazin (copii) - 16 Ron

Cursuri de inot

Curs inot copii
1 sedinta: 50 RON
4 sedinte (1 luna): 160 RON
CURS PARTICULAR :100 RON


INCHIRIERE PAPUCI - 2 RON
INCHIRIERE PROSOP - 2 RON
INCHIRIERE HALAT - 5 RON


 
AQUAGYM
Aquagym-ul este o activitate acvatică cu efecte benefice multiple asupra fizicului şi psihicului nostru: stimularea tuturor organelor, creşterea tonusulului muscular şi respirator, alungirea muşchilor, creşterea potenţialului muscular, remodelarea siluetei - subţierea taliei, tonifierea pieptului, întărirea SPAtelui, a braţelor, a coapselor, aplatizarea abdomenului etc.

Presiunea apei acţionează ca un masaj care ameliorează circulaţia sângeui, având efecte vizibile împotriva celulitei. Trebuie să ştim că 30 minute de aquagym echivalează cu 1h de gimnastică pe sol.

Aquagym-ul este o buna metoda de a face fitness fara a suferi efectele negative asupra articulatiilor si tendoanelor ale impactului cu solul dur. In ordine, pentru a progresa si a sustine conditia fizica trebuie sa lucrati de 2-3 ori pe saptamana alternand gimnastica in apa cu cea efectuata in sala.

Cui se adresează ?

Tuturor celor care doresc să-şi menţină sau să-şi redescopere silueta, dar acest sport se adresează în mod particular persoanelor care au probleme articulare, supraponderalilor, persoanelor în vârstă, celor care suferă de osteoporoză, diabeticilor, persoanelor cu celulită, femeilor însărcinate şi nu în ultimul rând sportivilor.

În concluzie, vă invităm să folosiţi timpul în favoarea sănătăţii dvs. Nimic nu ne poate împiedica să folosim exerciţiile fizice în timpul liber " ci doar o anumită inerţie, o barieră psihologică ce trebuie învinsă. Niciodată nu e prea târziu."

AQUAGYM

PROGRAM:

LUNI, MIERCURI - 20.00


PRETURI:
1 sedinta: 25 RON
4 sedinte (1 luna): 80 RON
12 sedinte (l luni): 180.00 RON
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry