/  
SPA AROUND THE WORLD
Descopera secretele naturii din toate colturile lumii.

Viseaza cu ochii deschisi la taramuri straine, evadeaza din cotidian si lasa-te purtat de BABOR SPA AROUND THE WORLD intr-o calatorie wellness exceptionala, in jurul lumii! Combinatia ancestrala de ritualuri de vindecare si cercetarile indelungate BABOR aduc corpul, mintea si sufletul intr-o armonie perfecta.

Intr-o atmosfera calda, masajul si aromele placute, blande,te transpun intr-o fascinanta aventura a simturilor. Combinatia de masaje relaxante si tratamentele corporale exclusiviste ii confera pielii o noua vitalitate. Tot stresul cotidian se va evapora, lasandu-ti corpul, mintea si sufletul intr-o liniste perfecta.

In acelasi timp, tratamentele imbunatatesc structura pielii, lasand-o vitalizata, relaxata si supla.
 
DESCOPERA UNIVERSUL SPA PRINTR-UN MASAJ SPECIAL
In traditia asiatica tehnicile de masaj SHI TAO asigura o experienta unica. Masajul este unul special cu tehnici de presiune dezvoltate in colaborare cu experti asiatici si se fac la nivelul canalelor si meridianelor energetice ale corpului.
Pietrele vulcanice fierbinti si uleiul aromat SCEN TAO acresc senzatia de STARE DE BINE, profund pana la nivelul muscular. Masajul facial Shiatsu tinteste punctele energetice de la acest nivel.TRATAMENT CORPORAL ASIATIC - BABOR - SCEN TAO
- masaj cu pietre fierbinti
- masaj shiatsu facial

Pret special - 85 Ron
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry