/  
MICROPIGMENTARE/MACHUAJ SEMIPERMANENT
CE ESTE MACHIAJUL SEMIPERMANENT?
Un machiaj semipermanent presupune implantarea de pigmenti in piele la nivelul stratului superficial (pigmentare/ desen epidermic), ce persista in timp, dar nu definitiv. Prin metabolismul corpului se elimina treptat aceste particule de pigment (in cca. 10 luni-2 ani), pana la diSPAritia completa.
In acest interval de timp, culorile scad treptat si uniform in intensitate (culorile deschise mai mult decat cele inchise) si poate fi necesar un retus/ o improSPAtare a culorii, in maxim o luna de la prima sedinta.
Procedeul de machiaj semipermanent se efectueaza in conditii de igiena maxima. Aparatul este de ultima generatie, nu doare, nu face zgomot. Pigmentii sunt naturali, testati dermatologic. Ustensilele sunt sterile iar consumabilele(acele) sunt de unica folosinta.Se foloseste o solutie de lindocaina pentru anestezia locala. Machiajul semipermanent nu produce efecte secundare si nu afecteaza firele de par existente. Este un procedeu de colorare a pielii cu pigmenti care se introduc in straturile superioare ale epidermei(fara a atinge straturile vascularizate).
 
Din experienta noastra:
 
 
 
 
 
 
Tarife micropigmentare
Costul unui machiaj semipermanent pentru umplerea buzelor ,,Full 3D, costa 900 ron. Conturul buzelor, al ochilor sau al sprancenelor, costa 700 ron. In acest pret sunt incluse 2 sedinte de pigmentare care se vor face la interval de 2/3 saptamani, timp necesar pentru regenerarea pielii. A treia sedinta este considerata de intretinere si se incaseaza cu 400 lei ( tarif valabil in primul an dupa prima batere a tatuajului).  

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry