/  
ADUCEM STIMULAREA CELULARA LPG IN ATMOSFERA SPA CEEA CE INSEAMNA CA OFERIM TRATAMENTE ANTI-AGING, DE SLABIRE SI WELL-BEING CU REZULTATE DOVEDITE
EFICIENTA GARANTATA IN TRATAREA CELULITEI CU LPG

Lipomasajul este o metoda testata si cu rezultate spectaculoase dupa 10-15 sedinte de remodelare corporala substantiala.

LPG INTEGRAL, un aparat special, de ultima generatie,testat medical,estetic si sportiv si este disponibil tuturor clientilor nostri.
Prin acest tratament revolutionar, non-invaziv, eficient si fara riscuri, celulita poate fi controlata, iar formele corpului remodelate.
Pe langa rezultatul eficient privind reducerea celulitei, aparatul produce un efect de relaxare, stimuleaza sistemul nervos vegetativ si diminueaza starea de stres, sedintele de tratament devenind astfel o experienta mai mult decat placuta.

In timp ce o dieta poate ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase, endermologia actioneaza eficient asupra celulitei si a conturului corpului, in cadrul unor sedinte ce dureaza aproximativ 35 de minute.

In functie de gradul de celulita, sedintele sunt efectuate de doua/trei ori pe saptamana, in timpul lor pacienta purtand un costum special, LPG Bodywear.

Vedetele internationale de la Hollywood isi mentin in forma trupul apeland la lipomasaj, efectuat de LPG INTEGRAL.

LPG INTEGRAL trezeste organismul la viata si stimuleaza metabolismul si sculpteaza in mod neinvaziv corpul. Aparatul are programe diferite in functie de diagnoza stabilita pentru fiecare persoana. In urma tratamentului personalizat cu LPG INTEGRAL structura initiala a pielii este refacuta, sunt indepartate efectele pe care timpul, mediul si alimentatia le-au lasat. Derma poate fi remediata fara a apela la metode traumatice gen liposuctie. Masa adipoasa si celulita sunt indepartate, pielea devenind mai elastica.

LPG-ul adaptat fiecarui tip de piele si ten, transforma textura, o improSPAteaza si o intinereste.
Aparatul realizeaza :
•drenaj limfatic
•tonifiere
•modelare corporala prin conturare
•reducerea celulitei
•stimularea productiei de colagen

Cea mai noua varianta, LPG INTEGRAL, are si programe faciale personalizate. Beneficiile tratamentului facial cu LPG INTEGRAL sunt:
•reducerea ridurilor fine
•hidratarea
•drenajul limfatic
•lifting facial non-chirurgical
•stimularea producerii de colagen
 
PRETURI
1 SEDINTA LPG INTEGRAL(35 MIN) - 160 RON
10 SEDINTE - 1300 RON
20 SEDINTE - 2100 RON


LPG (Lifting Facial) cu fiola/crema - 60 RON

 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry