/  
ANNA SPA - Starea ta de bine
Frumusetea este la tot pasul de la petalele unei flori, pānă la lumina unei raze de soare.
Ea ne permite să zāmbim din nimic, ne permite să fim mai mărinimoşi şi mai calmi, sa privim cu bucurie o noua zi.
Frumusetea este dictata de nevoia personala de acceptare sociala, dar si de moda.
Despre frumusete, sanatate si starea de bine vă vom povesti in ceea ce urmeaza! Citeste-ne si vei afla cine suntem si ce putem face pentru tine.

Termenul "SPA" isi are radacinile in expresia latineasca "sanus per aqua", ceea ce īnseamnă "sanatate prin apa". Semnificatia poate veni insa si de la o statiune termala belgiana (Spa) care dateaza din epoca Imperiului Roman.

Cuvantul "SPA" este folosit cu precadere de anglo-saxoni, ei denumind astfel un centru de recuperare, dar si un institut de infrumusetare. Combinand toate acestea, obtinem un loc minunat pentru relaxare si incarcare cu energie poyitiva, un SPAtiu reconfortant. Ramane la latitudinea ta daca alegi sa te destinzi intr-o statiune sau alegi să faci asta īntr-un SPAţiu special creat pentru tine.
Universul SPA īnglobează o multitudine de concepţii şi practici care implică creativitate, ştiinţă, dar inevitabil şi o serie de riscuri (dependenţa de centrul nostru).

Spa-ul este o sursa a imaginarului şi a unor aşteptări foarte ridicate şi sugestive. El reprezintă un univers al tratamentului pentru frumuseţe şi bunăstare, oferă o tehnică superioară şi mai mult un savoir etre(a fi) decat un savoir faire(a face).
 
Calatoria senzoriala in ANNA SPA
Paradisul exista!!!!

O calatorie care incepe inainte de a ajunge in camera de tratament si continua mult dupa ce ai plecat, o variatie unica de tratamente si masaje.
Terapeutii tai vor lucra in armonie pentru a te duce intr-o calatorie ale celor 6 simturi si chiar mai departe.
O luxurioasa baie de picioare, tratamente de regenerare a pielii, prosoape calduroase si arome imbietoare, sunt doar inceputul. Vei experimenta un masaj cu uleiuri aromatice al corpului, folosind miscari lente, ample, suave, care te va elibera de stresul cotidian. Dorinta naturala de a te concentra asupra tratamentului va diSPArea pe masura ce secventele obisnuite ale tratamentului induce mintii eliberarea stresului si fac loc unei adinci stari de calm. Este o lucrare de arta care este de fapt o comuniune totala intre minte si corp.

Nu tratam corpul atingem sufletul!
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry