/  
AFLA SECRETUL EPILARII DEFINITIVE CU LUMINA PULSATA
AnnaSPA va ajuta sa va bucurati de avantajele tehnologiei SPL

“Epilare definitiva SPL” Yiperion!

Aproximativ 3,5 miliarde de oameni din intreaga lume, femei si barbati, isi doresc sa scape de parul nedorit la fiecare 3 sau 4 saptamani, folosind diferite metode.
Tehnologiile cu Laser si Lumina Pulsata pentru epilare definitiva, FotoLifting si Rejuvenare Cutanata sunt de regula extrem de scumpe pentru clientul final. Asta explica de ce doar mai putin de 3% din populatie si-au permis sa foloseasca acesta tehnologie.
Datorita tehnologiei exclusiviste si patentului sau inovativ, Yperion a reusit sa faca tratamentele "SPL" disponibile multor clienti care sunt in continua crestere, datorita eficientei tratamentelor, dar si pretului rezonabil.
Or-Light: Epilare Definitiva Rapida si Fara Durere

Procedura Or-Light nu este dureroasa deloc, desi, in functie de piele, densitatea firului de par sau sensibilitatea fiecarei persoane, senzatia poate diferi. Pentru ca totusi este vorba despre o lumina pulsata, care ar putea deranja, atat operatorul, cat si clientul vor purta ochelari speciali, astfel incat vederea sa le fie protejata.
Stiinta Or-Light a descoperit ca lumina cu spectrum intre 400 si 1000 de nanometri are efecte fantastice asupra pielii, dand maxima energie celulelor ce duce la o foarte mare imbunatatire a sanatatii si calitatii tenului! Astfel, cu aparatul Or-Light de epilare definitiva, metabolismul intracelular este mult intensificat, iar sintetizarea fibroblastelor ca elastina si colagenul este accelerata. Cercetatorii Yperion au pus aceasta lumina filtrata intr-un aparat numit Or-Light pentru Fotoregenerare, beneficiile ei putand fi folosite pentru diferite obiective:
- Tratament Fotolifting cu Or-Light
- Tratament Depigmentare (pete de pigment, pistrui, pete solare, hiperpigmentare) cu Or-Light
- Tratament Acnee cu Or-Light
- Tratament Telangiectazie (dilatatia permanenta a unor vase mici, superficiale) cu Or-Light
NOI TRATAMENTE LA ANNASPA:
Tratament Telangiectazie (dilatatia permanenta a unor vase mici, superficiale) cu Or-Light

Energia luminii actioneaza catre vasele capilarelor deformate, facandu-le sa revina la forma initiala si resorbandu-se. Capilarele nu vor mai fi vizibile la suprafata iar tenul va arata uniform si in acelasi timp improSPAtat.

Tratamentele cu SPL Or-Light pentru epilare definitiva distrug foliculul pilos prin incalzirea selectiva a fiecarei tije de par pana la o temperatura de 70°C.
Distrugerea permanenta a parului si protejarea simultana a tesutului inconjurator este o sarcina dificila. In timpul epilarii optice Or-Light, se ating temperaturi care asigura denaturarea proteinelor in celulele ce inconjoara foliculul.
Un tratament Or-Light conduce in medie la o reducere in numarul de fire temporara in medie cu 70% pentru 3 luni iar dupa 6 sedinte Or-Light se distrug 90% din firele de par.

Caldura difuzata in tija firului de par ucide foliculul si bulbul, astfel ca nici un alt fir de par nu va mai creste din foliculii lezati. Energia necesara pentru a incalzi tija firului de par este trimisa sub forma unui scurt impuls de lumina foarte intensa rosie si aflata in vecinatatea infrarosu, filtrata selectiv pentru a tinti concentratia inalta de melanina din par in timp ce evita alte structuri ale pielii care ar putea fi lezate, in special vasele de sange.
Tratament Fotolifting cu Or-Light - LA ANNASPA

Dupa varsta de 25 de ani, activitatea celulara scade treptat, iar tonusul si elasticitatea isi pierd din capacitate. Inca dupa prima sedinta cu Or-Light pielea isi va recapata energia, tonusul si prospetimea; tratamentul Or-Light reprezinta un imbold pentru metabolismul celular, liniile fine si ridurile fiind reduse considerabil.

Melanina din piele absoarbe si ea lumina, astfel ca trebuie luate anumite precautii pentru a ne asigura ca leziunea se produce numai in jurul tijei firului de par, in special daca pielea este bronzata sau natural pigmentata.
Este critic ca energia tratamentului sa fie aplicata cu o durata a pulsului care sa fie suficient de lunga pentru a permite energiei generate in epiderma sa se disipeze pana atinge nivelul de leziune tisulara, dar suficient de scurt pentru a permite temperaturii la foliculul de par sa creasca si sa se acumuleze pentru a produce leziunea dorita inainte de a se disipa.
Racirea epidermala este determinanta in a permite fluente mai mari si a reduce durerea si efectele secundare, in special in pielea inchisa la culoare. Atunci cand pielea este deschisa la culoare, trebuie sa se utilizeze o energie ridicata in epilarea definitiva SPL Or-Light, iar cand pielea este inchisa la culoare o energie mai scazuta care sa o protejeze de absorbtia mult prea mare a luminii in melanina din piele.
 
Recomandari

*Se recomanda initierea tratamentului de epilare definitiva inainte de perioada calda deoarece impune prudenta in expunerea la soare iar pe zona aflata in tratanment aplicarea unor creme de protectie cu factor foarte inalt.
De altfel, in cazul in care ati dori sa efectuati un tratament pe o piele bronzata, trebuie folosita o energie atat de mica incat acesta nu ar mai fi deloc eficient.
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry