/  
COOLTECH
Cel mai nou tratament de slabit din lume, CoolTech, singura tehnologie de pe piata care elimina grasimea definitiv, in mod localizat, prin racire la -8 grade Celsius.
Noua tehnologie presupune ca tesutul gras sa fie imobilizat printr-un dispozitiv de vacuum si sa fie racit, in mai putin de un minut, la temperaturi de pana la -8 grade Celsius.
Criogenarea si vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminand apoi, gradual, printr-un proces metabolic natural, circa 30% din grasime intr-o singura sedinta. Celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, cei care recicleaza in mod natural tesuturile moarte din organism tranformandu-le in aminoacizi, peptide si proteine.
Tratamentul poate fi aplicat pe abomen, fese, genunchi, solduri, coapse si picioare si este ideal pentru persoanele care nu au timp ss mearga la sala sau nu pot tine diete drastice.
 
CoolTech - Reducerea grasimii localizate
CoolTech® este un tratament non-invaziv si fara durere ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza CoolTech® reduce eficient tesutul adipos localizat avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, iar restul tesului si fibrele de colagen sunt protejate.

Cum actioneaza?
Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.

CoolTech® este singurul device care raceste pana la - 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la - 3 grade în 10 minute!

Fiecare dintre noi are un numar finit de celule adipoase. Un adipocit contine apa, glicerol si acizi grasi (pana la 5 tipuri). CoolTech® este singurul capabil sa distruga patru din cei cinci acizi grasi, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatura de - 43 de grade Celsius.

Rezultate
In medie, stratul de grasime este redus circumferential cu cca 5.3 cm ± 1.3 cm.
Aceste rezultate sunt vizibile dupa 3 saptamani de la prima sedinta.
Aplicatori
Doua aplicatoare trateaza zonele intr-o singura sedinta. Fiecare este independent si are propriul sistem de control si vacuum.

Etape
1. Efectul de vacuum al CoolTech® retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.
2. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
3. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata.
4. Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.


Criogenarea si vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminand cca. 30 % din grasime intr-o singura sedinta.

Zone de tratament
• Abdomen
• Fese
• Genunchi
• Solduri
• Coapse
• Picioare
Tratament eficient si sigur

Odata distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.
 

TARIFE COOLTECH:

1 Aplicator - 450 lei
2 Aplicatori - 700 lei
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry