/  
Vremea rece chiar poate sa anuleze "factorul sexy" al parului tau.
Da vina pe lipsa umiditatii pentru orice neplacere, de la fire rebele si pana la deshidratarea parului. Dar lucrurile nu trebuie sa ramana asa! Sfideaza capriciile Mamei Natura cu cateva trucuri menite sa-ti faca parul sa-si merite titlul de "podoaba capilara". Vino la AnnaSPA si iti garantam reusita!


MOROCCANOIL

PAR MATASOS. SANATOS. PLIN DE STRALUCIRE.
Şamponul reparator hidratant (95 lei) se adresează părului slăbit şi deteriorat. Are o formulă uşoară care va reconstrui firul de păr slăbit cu ajutorul uleiului de argan bogat în antioxidanţi, cheratinei reconstructive şi acizilor graşi, redându-i strălucirea, elasticitatea şi hidratarea de care are nevoie. Deoarece are o formulă fără parabeni, sulfaţi sau fosfaţi nu va produce multă spumă şi nu va fi agresiv cu scalpul. Este potrivit şi pentru părul vopsit pentru că oferă protecţie culorii.

Pentru rezultate excepţionale se recomandă utilizarea împreună cu balsamul (95 lei) din aceeaşi gamă care va uşura descurcarea şi coafarea părului. Balsamul poate fi aplicat şi la rădăcina firului de păr.

NOU:Moroccanoil Sampon Extra Volume pentru toate tipurile de par cu sistemul de protectie al culorii imbunatatit cu ulei de argan (110 lei). Nu contine sulfati, fosfati, parabeni.Se recomandă utilizarea împreună cu balsamul pentru volum(110 lei) din aceeaşi gamă

Pentru o hidratare intensă puteţi folosi masca hidratantă destinată părului normal spre gros (155 lei) care ajută la regenerarea structurii celulare a părului pentru a revitaliza firele lipsite de viaţă şi strălucire.

Moroccanoil a venit şi în întâmpinarea persoanelor cu părul creţ şi ondulat, oferind o cremă care hidratează, hrăneşte şi îmblânzeşte firele rebele (145lei) facilitând coafarea şi oferind o strălucire plină de viaţă.
Iar pentru noi, femeile mai puţin norocoase cu păr cât se poate de drept şi anost, a fost creată cremă hidratantă pentru coafare (145lei), destinată tuturor tipurilor de păr.

Un alt produs de top în momentul de faţă este spray-ul pentru finisare Glimmer Shine (120 lei) care oferă o strălucire deosebită.

Produsul vedetă este tratamentul Moroccanoil (185 lei) – un produs de styling şi finisare care se absoarbe instant în păr pentru a ajuta la crearea unui păr strălucitor şi luxuriant, perfect mătăsos, fortifiat şi elastic pentru a suporta mai bine toate etapele coafării. Uleiul de argan stă la baza formulei unice care este îmbunătăţită şi cu ulei de ricin şi avocado. Tratamentul exista şi in varianta Light a acestui tratament destinat special părului subţire sau deschis la culoare.
 
Coafuri elegante – stiluri de coafuri pentru femeia elegantă
Principiile eleganţei se aplică şi în materie de păr, coafura completând look-ul şi definind întreaga ţinută ca parte a unui context formal. Drept urmare, în ipostaza ocaziilor speciale, este bine să ne îndreptăm către coafuri rafinate, clasice, care ne pun în lumină frumuseţea naturală, fără a lăsa impresia unei zile întregi petrecute la salon.

În căutarea coafurilor elegante perfecte pentru femeia modernă am scris şi aceste rânduri, care nu doar va vor ajuta să înţelegeţi direcţia preferată în materie de coafuri pentru evenimente formale, ci vor şi duce, sper eu, la găsirea în galeria foto de mai jos a unui stil potrivit personalităţii tale.

Ai nevoie de inspiraţie în materie de coafuri elegante? În mod normal, ţi-aş recomanda să urmăreşti apariţiile celebrităţilor de la Hollywood la evenimente şi lansări, însă în zilele noastre, am observat că femeile caută ceva la fel de atractiv, însă mai uşor de realizat.

Aşa se face că, într-o eră în care programul zilnic ne lasă foarte puţin timp la dispoziţie pentru rutina de înfrumuseţare, este bine să avem alternativa unor coafuri elegante şi simple, care nu cer mult timp în realizare şi nici nu prezintă greutăţi în păstrare pe parcursul întregului eveniment, indiferent de natura sa.

Câteva dintre opţiunile tale de baza sunt coafurile lejere pentru părul scurt şi mediu, aranjate pur şi simplu cu peria dacă tunsoarea merită pusă în valoare. Pentru părul lung, la fel de actuale sunt împletiturile, coada de cal elegantă, cocurile chignon sau onduleurile graţioase.

Toate se pretează dacă iei parte la un eveniment monden, mergi la o petrecere a firmei sau la o întâlnire de afaceri, întrucât respectă eticheta formală, nu sunt ţipătoare şi nici nu poartă amprenta ultimului sezon, prin calitatea lor clasică, timeless.
 
KERASTASE INITIALISTE - CELLULES VEGETALES NATIVES -
Frumusetea parului incepe chiar de la radacina.

INITIALISTE,primul serum care stimuleaza cresterea parului mai puternic,mai stralucitor.

UN NOU GEST UNIVERSAL DE FRUMUSETE

"Curatare,tratare,texturizare" constituie cei trei pasi ai ritualului de frumusete Kerastase.Serumul INITIALISTE completeaza aceste gesturi prin stimularea crsterii parului radiant.Aplicati INITIALISTE inainte de coafat pentru a maximiza rezultatele sale.

VIITORUL PARULUI FRUMOS
INITIALISTE,Concentre Fondamental introducand celule stem,aduce o formula exceptionala creata asemenea unui serum skincare,menit sa evidentieze frumusetea fibrei capilare chiar de la sursa.

In salon sau acasa,INITIALISTE poate fi aplicat direct pe scalp dupa fiecare samponare,de doua sau trei ori pe saptamana.Separati parul zvantat cu prosopul,mesa cu mesa,cu ajutorul pipetei,apoi aplicati Concentratul- doua pipete pentru parul fin si patru pipete pentru parul normal sau gros.
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry