/  
Combina conceptul indraznet Hydrofuziune, amestecul a doua tehnologii de incalzire abur si caldura extreme cu raza infrarosii, cu terapia de hidro-masaj, prin dusuri Vichi si masaj de apa sub corp, creeaza astfel o experienta inegalabila. Impeuna cu senzatia incantatoare oferita de de Sistemul Color Bath Cromotherapy, bazat pe un system de Led-uri avansate, combinand dispozitia cu aromaterapia si sunetele, Dermalife Spa - Jet va permite sa beneficiati de o gama variata de tratamente revigorante si binefacatoare.

Induce procesul natural chimic al organismului de eliminare a acumularilor inestetice de grasime si imbunatateste starea fizica a organismului.

Prin caldura emanata de razele infrarosii, corpul isi pastreaza energia proprie pentru a indeplinii functiile organismului la standardele normale.

Prin sedinte de fitness, poti sa slabesti intr-adevar, insa o data cu eliminarea caloriilor, se consuma si energia corpului, in timp ce prin tratamente cu raze infrarosii celulele organismului creeaza un surplus de energie in loc sa-l consume.

Stimuleaza functiile fizice naturale ale corpului in ceea ce priveste hormonii si fermentii.
Imbunatateste energia organsimului, grabeste metabolismul si elimina oboseala.

Trateaza muschii afectati si anumite boli nervoase, are afect pozitiv asupra ficatului, eliminand toxinele din acesta si diminuand durerea.

Sauna umeda aduce beneficii majore pentru corpul omenesc prin aportul de energie vitala si imbunatateste activitatea circulatiei sangvine.

Aromoterapie puteti folosi arome speciale de relaxare, de tonifiere, de calmare etc. Arome ce vor fi inspirate in timpul tratamentului prin baia de aburi.

Cromoterapie un tratament profesional contine si una dintre ultimele inovatii in materie de slabit, si anume cromoterapia sau terapia prin culori, terapie ce functioneaza prin stimulii dati corpului de catre centrii nervosi de la nivelul creierului uman.

Masaj vibrational acvatic & dus puteti opta pentru un masaj relaxant si tonifiant cu jeturi puternice de apa ce vor stimula circulatia sangelui si sistemul limfatic pentru eliminarea toxinelor din organism.

Meloterapie vitalizati-va ascultand in timpul tratamentului muzica dvs. preferata prin sistemul audio detinut de Capsula Spa -Jet.

10 programe progresive care isi seteaza automat programele respective pentru temperatura, aroma, setarile vibratiilor si durata sesiunii pentru rezultate optime.

Sauna uscata - excelenta pentru pierderea in greutate, detoxifiere, celulita.

Terapie dus Vichy - 10 jeturi in partea superioara si 10 jeturi in partea inferioara.
 
Preturi capsula Feng Shui
Pretul, indiferent de programul ales (din cele 20 disponibile) este de 55 RON.
10 SEDINTE - 400 RON

 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry