/  
NOU!!! ACUM PUTETI RAMANE IN CONTACT PERMANENT CU CEILALTI PRIN INTERMEIUL SERVICIULUI DE INTERNET WIRELESS!!!
CAFENEA

Pentru a intregi starea dumneavostra de bine va punem la dispozitie o selectie minunata de sucuri naturale, ceaiuri si cafea care pot fi pregatite special pentru dumneavostra si de care va puteti bucura pe timpul sederii la ANNA SPA.

DESPRE ILLY
Frumusete, placere, consistenta

In fiecare zi, peste 6 milioane de cesti cu cafea ILLY sunt servite peste tot in lume. Si in fiecare zi, fiecare ceasca combina un mic moment de placere si frumusete, cu o pauza scurta luata pentru socializare si reflectie.


Tot in cafeneaua noastra,pe langa sucurile naturale de portocale, grefe mai puteti savura noile COCKTAILURI 100% naturale si create special pentru dumneavostra,cum ar fi:

- Cocktail AnnaSpa - lamaie, portocala, lime

- Cocktail Green Apple - lime, zahar brun, kinley

- Cocktail Parfum de femme - suc ananas, suc portocale, sirop de fructe

- Shake de banane - banane, lapte

Daca ati venit in graba de la servici sau ati avut o zi mai grea, va puteti revigora si recapata energia cu o salata de fructe proaspete.
 
CEAINARIE
PRODUSELE DAMMANN
Nerabdatori sa ofere clientilor ceea ce este mai bun, Dammann Freres acorda o grija deosebita realizarii de produse de calitate foarte buna spre deliciul fiecarui consumator de ceai.

Savurarea unei cesti de ceai poate face mai mult decat a te incalzi pe perioada iernii. Frunzele de ceai verde sunt mai putin procesate decat cele de ceai negru si contin surse mai bogate de antioxidanti, ce protejeaza celulele corpului de deterioare si lupta cu bolile. Antioxidantii din ceai sunt stransi legati de prevenirea cancerului, reduce riscul bolilor de inima, si reduce colesterolul din sange.

 
BIOTTA - PUR ORGANIC
Toate sucurile ecologice Biotta sunt fabricate din legume şi fructe ecologice. Folosirea spray-urilor chimice sintetice si a fertilizatorilor artificiali pe câmpurile Biotta au fost strict interzise timp de zeci de ani. Biotta recoltează fructele şi legumele pentru producerea sucurilor din soluri sănătoase, ecologice.

“Prospeţimea naturală a fructelor adunate într-o sticlă”- acesta este conceptual calităţii aplicat de Biotta pentru produsele de o calitate superioară, folosind tehnologii moderneCalitatea fructelor şi a legumelor Biotta este foarte importantă pentru valoarea nutritivă proprie a sucurilor.

PUNCTELE FORTE ALE BIOTTA
• Peste 50 de ani de experienţă în producţia si vânzarea sucurilor ecologice.
• Premiat de organizaţia BIO SUISSE.
• Prospeţimea naturală a fructelor adunată într-o sticlă.
• Produse organice de o calitate 100% Premium.
• Tehnologie modernă de procesare.
• Fiecare suc are un impact pozitiv diferit asupra sănătăţii si vitalităţii.
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry