/  
ULTIMA INOVATIE IN MATERIE DE BRONZARE ORGANICA!
Daca nu mai ai rabdare pina la vara si iti doresti ca pielea ta sa aiba acea culoare aramie specifica tenului bronzat, poti apela la un autobronzant.

Vedetele de la Hollywood utilizeaza acasta metoda de bronzare de multi ani. Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului de bronzare si a solutiei pentru bronzare organica.

BRONZ FARA SOARE…SI FARA PETE!
Inainte, in timpul, dupa anotimpul verii, in orice sezon...Obtineti un ten stralucitor bronzat, o piele hidratata, sublima…
Sunjunkie a dezvoltat o anumita formula de auto-bronzare pentru ten si corp; cu o aplicare perfecta , foarte usoara care ofera rezultate vizibile instant; hidrateaza pielea, redand treptat un bronz natural, luminos.

Bronzarea organica, cea mai rapida si spectaculoasa metoda de bronzare!
Cu ajutorul aparatului si a solutiei organice pentru bronzare, in 10 minute esti bronzata ca si cum ai fi stat o saptamana la soare. Este un excelent tratament antiaging datorita continutului bogat in extract din trestie de zahar si aloe vera, confera proprietati benefice reintineririi si hidratarii pielii.
Dupa bronzare, hidratarea adecvata este cheia pentru longevitate maxima. Folosind crema de hidratare, puteti prelungi durata bronzului cu aspect uniform pana la 10-12 zile.
 
Preturi autobronzare AnnaSPA
Şedinţă bronzat fără UV corp:100 RON
Sedinta bronzat fara UV corp cu sclipici: 105 RON
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry