/  
SPA- PENTRU ANGAJATUL TAU
Pentru ca „o sanatate buna inseamna o afacere buna”, ANNASPA lanseaza conceptul:
SPA- PENTRU ANGAJATUL TAU

• Abonamente la SPA pentru angajatii dumneavostra, cadouri cu servicii SPA pentru clienti, angajati sau parteneri

• Programul „SPA – PENTRU ANGAJATUL TAU” va ajuta sa imbunatatiti starea de sanatate si relaxare a angajatilor, sa cresteti nivelul de motivare si de productivitate a acestora.

• Prin acest program puteti deasemenea sa va fidelizati clientii si sa va surprindeti in mod placut partenerii de afaceri.

Terapiile SPA sunt modul ideal de reconfortare fizica si psihica pentru persoanele foarte ocupate, stresate si obosite.

SPA – PENTRU ANGAJATUL TAU este forma ideala de recompensare de lunga durata pentru angajatii Dvs. cu rezultate deosebite. Veti putea opta pentru abomnamente valorice sau pachete predefinite in functie de obiectivul propus pentru beneficiar: ingrijirea sanatatii, terapii de reducere a stresului, programe de relaxare si intretinere.

Oferte speciale pentru firma dumneavostra:

1.Crearea unui card special pentru firma dumneavoastra prin care angajatii firmei beneficiaza de serviciile ANNASPA. Fiecare terapie efectuata se scade din valoarea prestabilita a cardului.
Pentru contracte incheiate cu firma dumneavostra pe o perioada mai mica de trei luni, angajatorul beneficiaza de o reducere de 5%, pentru o colaborare de jumatate de an de 10% iar pentru un an de 15%.

2. Gift Carduri pentru angajati – reprezinta un cadou special ce poate fi oferit cu diferite ocazii angajatilor: Craciun, Anul Nou, Paste, 1 si 8 Martie, zile de nastere, onomastice sau ca premii speciale la obtinerea de rezultate deosebite in cadrul firmei.

3. Abonamente la sauna si bazin, masaje, sala de fitness/culturism.

4. Pachete special create de dumneavoastra.
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry