/  
Aerobic - Starea ta de bine!
In societatea moderna, in care multe din activitatile fizice umane au fost preluate de masini, necesitatea miscarii, a exerciitilor fizice a devenit VITALA.


Oare 30 de minute zilnice de exercitiu aerobic ar putea fi solutia miraculoasa pe care o cautai? Tinand cont de multiplele avantaje de care ar putea beneficia organismul tau in urma practicarii acestei activitati - precum accelerarea metabolismului, prevenirea afectiunilor cardiovasculare si combaterea stresului - exercitiul aerobic este unul din cele mai bune si, in acelasi timp simple lucruri pe care le poti face pentru sanatatea ta sin u numai.
Ce se intelege, de fapt, prin exercitiul aerobic? In general, orice activitate care implica miscare, cum ar fi plimbarile, alergatul usor sau ciclismul, care stimuleaza activitatea cardiaca, cresc aportul de oxigen si contribuie la prevenirea unor afectiuni cronice.

Cum raspunde organismul la exercitiul aerobic

In timpul unui astfel de exercitiu este solicitata musculatura bratelor, a picioarelor si a feselor. Fitness-ul aerobic, mai cunoscut sub denumirea de fitness cardiovascular, influenteaza pozitiv activitatea inimii, vaselor de sange si a plamanilor. Atunci cand efectuezi exercitii aerobice, plamanii inspira mai mult aer si deci, folosesc mai mult oxigen pentru a sustine activitatea organismului si surplusul de efort.


 
PRETURI AEROBIC
1 sedinta: 20 RON
Abonament aerobic (nelimitat - 1 luna)- 95 lei
Bonus
La abonamentele lunare de fitness/aerobic se ofera o fisa solar sau o sedinta electrostimulare 15 minute sau o sauna 30 de minute.


 
PROGRAM CLASE AEROBIC
LUNI:
ALEXANDRA: 18.00 REBOUND - TRAMBULINE
ALEXANDRA: 19.00 TRX

MARTI:
LOREDANA: 17.00 REBOUND - TRAMBULINE
ALEXANDRA: 18.00 PILATES

MIERCURI:
ALEXANDRA: 17.00 TRX
ALEXANDRA: 18.00 KHAI BO

JOI:
LOREDANA: 17.00 FIT CIRCUIT
ALEXANDRA: 18.00 PILATES

VINERI:
ALEXANDRA: 17.00 FUNCTIONAL TRAINING
ALEXANDRA: 18.00 FIT CIRCUIT
 

Anna SPA Cont Client

User:
Parola:


 
   
   
   
   
    Web Design for Business® by Logic Industry